Spar 1001,- når du køber 4 behandlinger

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participants:
Participant Copy billing address
Add participant
Order summary
_98A0495

Spar 1001,- når du køber 4 behandlinger

Spar 1001,-  Få 4 behandlinger og betal kun:

Pris 1599,- (normalpris 2600,-) Der gives tilskud fra Danmark

Har du ondt? Trænger du til at komme i balance i kroppen? Oplever du uforklarlige smerter? Har du lyst til eller brug for at få ro på igen? Har du hovedpine, rygsmerter eller andet. Jeg tester med Akupunktterapi (AT) og behandler dig efterfølgende.  Du får løsnet op så der er fri bevægelighed i din ryg, nakke, skulder osv.

Fysioterapeut gennem 17 år, psykoterapeut RikkeØ løsner og hjælper dig i bedre balance gennem bl.a. akupunktterapi.

Du vil efter de 4 gange opleve at din krop er i bedre balance. Du vil sandsynligvis opleve en bedre nattesøvn, mindre svedeture, mindre hovedpine, mindre smerte. Det er blot nogle af de effekter nogle af mine kunder har oplevet efter behandlingen.

AKUPUNKTTERAPI (AT)

AT er et behandlingssystem uden brug af nåle; men baseret på meridiansystemet ifølge Traditionel Kinesisk Medicin og den manuelle terapis teori om at ryggen giver refererede smerter til andre dele af kroppen. Manuel terapi spiller således en central rolle i, og er en integreret del af AT.

Som behandling er AT en form for bindevævsmassage, hvor man via det autonome/ vegetative nervesystem især påvirker muskelspændingen og blodcirkulationen. Dette foregår dels ved at stimulere et forudbestemt antal meridianbaner og/ eller akupunkturpunkter med en terapisonde (et tandlægeinstrument med kugler i stedet for spidser).

Stimuleringen af meridianbanerne foregår som oftest ved strygning af meridianbanerne med terapisonden; men man kan også bruge massage i meridianernes forløbsretning. Denne stimulering af forskellige nervesegmenter i huden igangsætter en refleksaktivitet via nervesystemet, som bevirker at muskelspændingen normaliseres. Ofte kommer der også en hurtig smertelindring.

De enkelte meridianbaner hører til de forskellige niveauer i rygsøjlen. Ved påvirkning af en meridian vil der således ske en påvirkning af det tilsvarende niveau i rygsøjlen, så der lettere kan løsnes stramme og låste led.

Kontakt mig evt. på telefon 2539 8009 hvis du har spørgsmål

Når du har købt produktet, kontakter jeg dig og vi finder en tid til første behandling.

Glæder mig til at hjælpe dig

DKK 1,599
Total due DKK 1,599

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.