Sundhedsrådgivning kombi med helkropsbehandlinger

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

_98A0495

Sundhedsrådgivning kombi med helkropsbehandlinger

Sundhedsrådgivning kombineret med kropsbehandlinger. Tag et aktivt skridt til endnu bedre balance.

 

Forløb over 3 måneder med 3 samtaler og 4 kropsbehandlinger.

Op til første samtale får du tilsendt helbredsskema og maddagbog. Disse bedes du udfylde og sende retur. Herefter mødes vi og har 90 min. hvor vi gennemgår skemaerne og laver din personlige plan. Du kommer også på min Inbody270 og får målt din kropssammensætning.

 

Så planlægger vi næste møde.

Hertil får du 4 x 60 min. kropsbehandlinger med en kombination af fysioterapi og akupunktterapi, eller behandling med ”pinden”, måske du har hørt om den. Behandlingsmetoden stammer fra den kinesiske medicin hvor dine energibaner/meridianbaner stimuleres. Der findes 4 grundbehandlinger til at balancere din krop og dit autonome nervesystem. 1: Yin-behandling, der stimulerer ro og din fordøjelse. 2: Yang-behandling, der stimulerer aktivitet og din rygsøjle. 3:  En yin/yang-behandling, der stimulerer alle dine baner og skaber gennemløb i hele dit system. 4: Den sidste behandling afbalancerer hele dit system og er virkelig dejlig. Du bliver testet hver gang for at se hvilken behandling din krop har brug for på det pågældende tidspunkt. Tidspunktet for dine behandlinger fordeles efter aftale.

Jeg har arbejdet med akupunktterapi gennem 11 år og oplever, at det giver en ekstra dimension til mine fysioterapibehandlinger. Du vil opleve en helhedsbehandling med udgangspunkt i rygsøjlen. Når din rygsøjle er fri bevægelig eller i et godt flow, så har du det også godt. Meridianbanerne stimuleres, dine led og muskler løsnes og du går fra behandlingen med stor effekt. Mine erfaringer er at du blandt andet kan opleve at få ro, hvis du er stresset. Du kan også opleve at få en bedre nattesøvn, hvis du sover dårligt. Mindre hedeture, bedre fordøjelse og andre ting.

 

Der gives tilskud fra Danmark

Normalpris 6100,-

Betalingen kan deles i rater

 

DKK 3,916
Total due DKK 3,916

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.