Produkter

Other

3 måneder

DKK 7,750.00

Her er det for dig, der gerne vil leve sundere

Måske har du set TV2 programmerne "Ka man spise sig rask?" Jeg hjælper dig som UmahroCertificeretSundhedsrådgiver vha. Umahros principper omkring sund livsstil som programmerne bruger.

Måske vil du tabe nogle kilo, eller gøre noget ved din sundhedstilstand – måske er du stresset, måske er du på grænsen til at starte på noget medicin og det ønsker du ikke. Måske har du en sygdom, du gerne vil have i ro eller have styr på. 

Vi får her en snak om dine ønsker og mål- du kommer en tur på vægten, så jeg kan analysere din kropsammensætning. Jeg undersøger dig måske på briksen for bevægelighed i dine led og andet relevant.

Du får:

 • 1 personlig samtale på 90 min
 • 2 personlige samtaler á 60 min
 • 3 gange på vægten
 • 2 x30 min telefonsamtale/opfølgning undervejs
 • Ubegrænset adgang til RikkeØ

Forud for din første samtale udfylder du helbredsskema og maddagbog og sender retur på pc - dertil blodprøver og dertil blodprøver og andre relevante undersøgelser. Vi tager udgangspunkt i dig, dvs der hvor du er lige nu både mht den mad du spiser og din dagligdag - herfra justerer vi så på det, der giver mening så du kan nå dit mål. 

Er du nysgerrig og usikker på om det er noget for dig - så er du velkommen til at ringe og få en kort snak.

Glæder mig til at hjælpe dig

bog

DKK 149.00 (including 25% moms)

Du får en bog med en let guide til bedre balance i livet. Du får blandt andet input om stress, søvn, kost, og motion. I bogen har jeg lavet en "Balance-model" hvor jeg guider dig til bedre balance i livet eller til at blive din egen bedste leder, om du vil.

Undervejs får du min historie om min vej til hvor jeg er nu. Jeg fortæller lidt om mine valg omkring skilsmisse og salg af fysioterapiklinik og hvad det har betydet for mit liv og de valg jeg træffer. Bogen rummer også noget om vaner, personlig ledelse og autoimmun sygdom.

Der er illustrative figurer der forklarer og giver overblik. 

Her er udtalelser fra 2 kvinder, der har læst bogen:


”Den er god, letlæselig, inspirerende og motiverende. Jeg får lyst til at arbejde videre med tingene, tænk sig hvis jeg kunne blive ”lederen” i mit liv, få en bedre balance, hvor alt det gode får den største rolle og sygdom får en birolle.”

 • Karina Lanng

”Jeg er meget grebet af din meget personlige beretning. Du giver meget af dig selv, det er ”rart” med en forfatter, der er så personlig – du drager hele tiden paralleller til dit eget liv på en konstruktiv måde.”

 • Hanne Lyksholm


PRIS: 149,- incl fragtomkostninger


Meditation

DKK 0.00 (+ 25% moms)

Få mere overskud, få ro på tankerne og sov bedre.

Det lyder da bare for godt til at være sandt. Men det er rigtig nok. Forskning viser at 12 min meditation dagligt kan give dig mere overskud og få ro på tankerne. 

Du får her 3 meditationer  - den ene hjælper dig med at få ro på hoveder, den næste guider dig ned i kroppen og den anden kan du bruge lige før du skal sove. Den giver dig en bedre og dybere nattesøvn.

De varer 13, 15 og 11 min, så det er overskueligt i en travl hverdag.

sundhed

DKK 23,000.00

16 ugers personligt forløb med mere sundhed og fokus på dig - krop, tanker 

 

Slut med kure, der ikke virker på den lange bane – nu har du muligheden for at gøre op med vægttabet én gang for alle.

 • Du har været på et hav af kure og de fungerer godt mens du er på dem, men så snart du slutter, så sniger kiloene på igen –
 • I det her forløb får du hjælp til dine daglige rytmer og strukturer bl.a. omkring sundhed – så du finder din egen vej i din måde at leve sundt på, der holder resten af livet.
 • Du arbejder konkret med din sundhed herunder kost, sygdom, søvn, stress, motion mm. Du får det hele vendt og drejet og finder din balance i det - der hvor det giver mening. 
 • På dette forløb arbejder vi et andet sted fra – vi sætter fokus på dine vaner, som du har med i livet - jeg er nemlig vanesmed - jeg bryder vanerne op og sætter nye sammen - sammen med dig.
 • Under dine vaner og din adfærd ligger der nogle overbevisninger, der styrer dig – dem kigger vi på og arbejder med. Hvorfor er det så svært for dig at træffe de gode valg for dig? Hvorfor skal det være en kamp? Jeg mener ikke, det behøver være en kamp.
 • Du kommer tættere på dig selv, du kommer til at mærke din glæde - energien vender tilbage og dit selvværd vil vokse.
 • Du kommer til at stå endnu stærkere i dig selv. Jeg hjælper dig med at træffe endnu bedre gode og sunde valg?


Helt konkret!

Vi gennemgår grundigt din sundhed og du får din egen personlige sundhedsplan. Du starter med et omfattende spørgeskema, hvilket vi arbejder ud fra efterfølgende.

Vi mødes fysisk i klinikken, hvor du bl.a. kommer på vægten. Første gang 90 min og efterfølgende efter aftale, hvor vi har fokus på din sundhed. Vi kommer omkring din kost, dagligdag, vaner, motion, søvn, stress, cyklus, fordøjelse, sygdom mm

Derudover får du 4x60 min kropsbehandlinger, hvor vi i samarbejde løsner dine spændinger og smerter samt åbner for kroppens energier og flow. Du kommer til at mærke din krop på en ny måde – det bliver magisk. Gennem test og målrettet arbejde bruger jeg min intuition og fornemmelse sammen med fysioterapi, akupunktterapi og psykoterapi/samtale – som igen og igen giver mening for mig i min tilgang. 

Vi mødes derudover ugentligt online via Zoom 

Du vil opleve en helhed og at tingene giver mening, vi arbejder holistisk med at bringe sammenhæng mellem din krop, sind og sjæl.  

Derudover mødes vi ti 2 workshop-lørdage kl. 10-16.30 - stedet endnu ikke booket


 

DKK 0.00 (+ 25% moms)

GRATIS 9 dages Minikursus til at kickstarte din power og sundhed

Kom godt i gang - kom ud af dødvandet og din låsthed - du får motivation og inspiration til et sundt og skønt liv

Du får her muligheden for at blive tunet ind på dig selv, din sundhed og dit mindset, så du får skudt din sundhed supergodt i gang, men også inspiration til hvordan du kan holde fast i sundheden fremover.


Vi starter mandag den 1. august 2022 kl. 19.30 hvor RikkeØ byder velkommen. Se for øvrigt programmet herunder

Det får du i løbet af de 9 dage:

Daglig inspiration til mere sundhed gennem


1. live:  Mandag den 1/8-22  kl.19.30 - 21.00    Velkommen og Inspiration til mere sund mad - RikkeØ's madtallerken

2. live:  Onsdag den 3/8-22  kl 19.30 - 21.00    Selvkærlighed

3. live:  Lørdag den  6/8-22 kl. 07.30 - 09.00     Morgenyoga + meditation +  fokus på personlig ledelse?

4. live:  Søndag den 7/8-22 kl. 19.30- 21.00      Viden om sundhed og faste - vi faster imorgen 

5. live:  Mandag den 8/8-22 kl. 19.30 - 21.00     Afslutning - spirituelt den 8/8-22 - samt hvordan du kommer ud af dårlige vaner og hvad kan du gøre herfra? Hvordan holder du fast!


Du bliver inviteret ind i en privat Facebookgruppe nogle dage forinden miniforløbet går i gang. Her vil du kunne se begivenheder for hvad der skal ske. 

Facebookgruppen vil også være forum for spørgsmål, inspiration og erfaringsudveksling blandt deltagerne

Derudover vil du modtage link til undervisning, som kommer til at køre fast via Zoom. Det betyder, at det foregår live og at det er muligt at interagere undervejs. Når undervisningen er slut, bliver optagelsen lagt op inde i facebookgruppen, så det er muligt at se det igen og igen, hvis du ønsker det.


En deltager fra sidste challenge/miniforløb skriver:

"Jeg har gennem din challenge fundet redskaber til at give mig selv styrke og mod"

Kvinde 52 år


En anden skriver:

Hvad var årsagen til at du meldte dig til challengen/miniforløbet?

Jeg trængte til en ny start - noget vedvarende - og en generel livsstilsændring

Hvad var det vigtigste du tog med dig fra challengen/miniforløbet?

"Commitment - til mig selv. At tale ordentligt og kærligt til mig selv i mine valg for min sundhed/krop/sind."

Kvinde 42 år.

 

DKK 10,000.00

Den keltiske jordgudinde Danu lægger navn til dette forløb.

Hun står for magi og når hun dukker op, så er det et tegn på at dine ønsker bliver opfyldt. Hun forsikrer os om at vi er på rette vej. Lad dig flyde med og grib de muligheder, der viser sig for dig. Alt sker på det perfekte tidspunkt.

Hendes budskab er: 

Der vil altid komme nyt. Det kan af og til virke til at man er gået i stå, men måske du blot befinder dig i forberedelsesstadiet. Lige under overfladen gemmer der sig overflod, som giver liv til dine intentioner, så de kan blomstre og blive til virkelighed. Fortsæt dit liv fuld af tillid. Danu forsikrer dig om, at dine ønsker vil vise sig for dig på det rette tidspunkt og på endnu mere magisk vis, end du nogensinde havde forestillet dig.

Ordene tillid betyder meget for mig  - og at vi skal stole på, at det vi arbejder hen imod, planlægger og arbejder for kan blive en realitet. At vi har tillid til processen.

Dette forløb er en mindre udgave af mit store Qoucha- forløb, som er mit Guld-produkt.

I dette forløb, som er et sølv-produkt, arbejder vi efter det mål, vi sætter ved vores personlige samtale. 

Arbejder med de ting, der er vigtige for dig, fx mere sundhed, vægttab, mere selvtillid og større selvværd - Du vil opleve at du får redskaber til at nå dit mål. Du får redskaber til at holde fast i din intention eller mål - 

Du vil få en masse ny viden om sundhed og hvordan du når dine mål - ikke kun mens forløbet er, men som du kan holde fast i efterfølgende og resten af dit liv.

Jeg garanterer dig, at hvis du holder fokus og holder fast i den plan vi lægger, så vil du smide 5-10 kg.


Rent praktisk vil får du dette:

- 4 måneder online løbende optag

- 90 min samtale hvor vi laver din personlige sundhedsplan

- Online gruppefællesskab på Facebook i en lukket gruppe

                  - Der vil være forskellige temaer i gruppen omkring sundhed, hvor vi arbejder ned i dybden i en uge ad gangen. Temaerne kan fx være: hvordan kan du                        få mere grøntsager og frugt ind i din hverdag.

                    Kan også være faste, glutenfrit, mere vand i dagligdagen mv - kort sagt at vi træner færdigheder i at få andre vaner ind i vores dagligdag

- ugentlige møder på zoom, hvor vi tjekker ind og vender situationen 

                  - det vil også være her, du får ny viden om sundhed, vaner, selvkærlighed mv

- 4 måneder med RikkeØ som coach på sidelinjen undervejs til at hjælpe dig til at nå dit mål

- Du får min bog "No more walking coma - bliv din egen bedste leder" samt en notesbog til at skrive dine tanker i.

 

 

Mærk efter om du har tillid til den proces jeg beskriver her - at der ligger noget godt og venter på dig.

Glæder mig til at høre fra dig:)

DKK 199.00

Velkommen til en aften med fokus på noget af det du selv kan gøre i din hverdag for at få stærkere knogler og mindske dine smerter hvis du har slidgigt.

Ønsker at skabe en hyggelig aften i Viborg med et tema, der berører mange - tag din bedre halvdel eller en veninde med under armen og få en dejlig aften. 


Kl. 19.00 starter foredraget i Mødelokalet i kælderen hos Danhostel, Viborg, Vinkelvej 36

Temaet er slidgigt og knogleskørhed. 2 temaer, der berører mange, men som ikke nødvendigvis hænger sammen.

Vi starter med slidgigt, hvor du får viden omkring tilstanden og så fortsætter vi med knogleskørhed, hvor du også får viden om det - det handler generelt omkring kroppen og knoglerne

Efter en kort pause, hvor der bliver serveret lette snacks forsætter vi med fokus på hvad du selv kan gøre mht at få det bedre. 

Herunder dagligdagen, smerter, din sundhed, hvad kan du selv gøre mht din kost specielt.


Jeg glæder mig til at se dig :)


Vi runder af ca 21 senest 21.30 - afhænger af hvor mange spørgsmål der er.


Pris for foredraget og incl diverse snacks i pausen 199,- 

DKK 325.00

Velkommen til en aften med fokus på noget af det du selv kan gøre i din hverdag for at få stærkere knogler og mindske dine smerter hvis du har slidgigt.

Ønsker at skabe en hyggelig aften i Viborg med et tema, der berører mange - tag din bedre halvdel eller en veninde med under armen og få en dejlig aften. 


Kl. 18.00 Serveres der lækker anti-inflammatorisk buffet i Vandrehjemmets restaurant. 

Menuen består af ovnbagte rodfrugter, forskellige lækre grønne salater, ovnbagte blomkål mv

Mit ønske er at servere sund mad, der er med til at skabe stærkere knogler og mindske smerter.

Der serveres vand til maden. Mulighed for at købe sodavand og øl.


Kl. 19.00 starter foredraget i Mødelokalet i kælderen hos Vandrehjemmet, Danhostel, Viborg, Vinkelvej 36

Temaet er slidgigt og knogleskørhed. 2 temaer, der berører mange, men som ikke nødvendigvis hænger sammen.

Vi starter med slidgigt, hvor du får viden omkring tilstanden og så fortsætter vi med knogleskørhed, hvor du også får viden om det - det handler generelt omkring kroppen og knoglerne. Kort sagt, vi starter med at skabe overblik og derefter går vi i krig med det, vi selv kan gøre noget ved.

Efter en kort pause, hvor der bliver serveret lette snacks forsætter vi med fokus på hvad du selv kan gøre mht at få det bedre. 

Herunder dagligdagen, smerter, din sundhed, hvad kan du selv gøre mht din kost specielt.


Jeg glæder mig til at se dig :)


Vi runder af ca 21 senest 21.30 - afhænger af hvor mange spørgsmål der er.


DKK 0.00 (+ 25% moms)

Her har du dine 5 dejlige skønne øvelser til at få mere ro på dig selv i hverdagen - jeg kalder det kom ud af hovedet og ned i kroppen. 

Øvelserne giver dig ro i dit nervesystem. Ro i din hjerne. Ro på dit blodtryk og sænker niveauet af stresshormonet kortisol i din krop. 

Når du stresser for meget og ikke får ro på kommer din krop på overarbejde og din krops evne til at regenerere eller genopbygge sig selv bliver forringet. Hvis du derimod kommer i en tilstand af balance så har din krop mulighed for at tilgodese alle processer i dit system - Her får du en mulighed for at hjælpe dig selv på vej.

Ønsker dig rigtig god fornøjelse:)

Øvelserne er vedhæftet i en mail der kommer umiddelbart efter du har skrevet dig op til dem her i systemet. 

Kærligst RikkeØ

DKK 1,000.00

Lær at vinterbade


For dig, der gerne vil lære at vinterbade!

Måske du har hørt alle de gode historier fra mennesker du kender, om hvor fantastisk der er.

- Hvordan blodet bruser rundt i kroppen.

- Hvordan mange oplever smertelindring.

- Hvordan mange oplever en reduktion af deres stressniveau.

og mange andre historier.


Jeg er meget inspireret af Ismanden, hollænderen Wim Hof og har selv vinterbadet i 1½ år. For mig er det blevet en livsstil, som jeg ikke vil ændre på og elsker at komme i vandet, også i minusgrader. Jeg er tidl livredder gennem mange år og har spillet undervands-rugby i mange år, så jeg kender vandet og befinder mig rigtig godt i det - desuden svømmer jeg i Hald sø i sommerhalvåret.

Vandet giver mig ro, grounding, stilhed, energi, flow i kroppen, mærker min krop på en ny måde, føler mig fornyet.


Jeg møder mange,  der gerne vil lære at vinterbade, så jeg har lavet dette forløb til dig: 


Du får viden om hvad der sker i kroppen under vinterbadning og hvorfor det er så effektivt til smertedæmpning og stressreduktion.

Hver gang arbejder vi med kroppen gennem yogatræning - vi arbejder med roen, nedsætter stressen, arbejder med vejrtrækningen samt vores fokus. 

Herefter hopper eller går vi i vandet.

Program:

Tirsdag den 30/8-22 kl. 17.00 - 19.00 Oplæg om vinterbadning, hvad sker der i kroppen samt viden om vejrtrækning. ca 1 times tid og herefter laver vi yoga på land og slutter med at gå i vandet, svømme, øve vejrtrækningen mv. 

Fremover 8 tirsdage i ulige uger, hvor vi mødes og laver yoga, sætter fokus på vejrtrækning og går i vandet og fortsætter med fokus på vejrtrækningen.

Tirsdage i september 13 + 27/9 kl. 17.00

Tirsdage i oktober 11 + 25/10 kl. 17.00

Tirsdage i november 8 + 22/11 kl. 17.00

Tirsdage i december 6 + 20/12 kl. 17.00


Det foregår udendørs ved sydenden af Hald Sø (Dollerupenden) Dollerupvej 153D, 8800 Viborg hver gang, så medbring tøj efter vejret, gerne i lag, så du kan tage af og på efter behov. 

Medbring:

Yoga/træningsmåtte

Træningstøj du kan bevæge dig i, hue når det bliver vejr til det, vanter, badekåbe, træningssko

Håndklæde til at tørre dig i, håndklæde eller underlag til at stå på, når du klæder om.

Strømper eller neopren/badesko til at have på i vandet, når der bliver behov for det.

Skiftetøj til når du kommer op af vandet

Evt en kasse med låg til at have dine ting hvis det regner.


Du får trænet dit mindset, dit fokus, din evne til at være mindful, din evne til at lukke larm ude og gå ind i dig selv.

Du får også trænet din taknemmelighed og meget meget mere.

Det bliver så godt - jeg glæder mig.