Produkter

Other

Bodyfullnes - væk fra hovedet og ned i kroppen

Træning

Med bodyfullnes får du fokus på din krop og kommer ud af tankerne. Lærer at lade tankerne styre mindre.

Det kan virkelig skrives på mange måder. Mit ønske til dig er at du får mulighed for at styrke din indre ro og fysiske balance, du får mulighed for at prøve forskellige øvelser af, både fysiske og meditative.

Vi arbejder med yoga, yin og yang/feminin og maskulin, højre og venstre side, FysioPilates, FysioFlow, groundingsøvelser, bodyawareness, chakra'er, led-nære øvelser, holdningsøvelser osv. Vi forbinder de forskellige retninger, så det forhåbentlig giver dig mening og nye muligheder.

Du får lov at snuse til en kæmpe palette af træningsvariationer, der kan hjælpe dig til bedre grounding.

Jeg laver et program, men der kan forekomme ændringer, da min intuition er et stærkt redskab jeg bruger bevidst, og måske er der behov for ændringer undervejs. Det kan være afhængig af deltagerne. Lad dig inspirere af dagen og lad dig lede til bedre balance og centrering.

Der er indlagt små meditationer i løbet af dagen. og vi slutter med en længere inden afrunding.

 

Praktiske informationer.

Max 12 deltagere

Påklædning: Tøj du kan bevæge dig i, evt en ekstra trøje og sokker.

Sted: RikkeØ, Vestergade 10, 7850 Stoholm

Tid: Lørdag den 7. marts kl. 10-15

Forplejning: Der serveres en let frokost, frugt, vand og the

Der er yogaudstyr i klinikken såsom måtter, store pøller og klodser, men ønsker du at benytte dit eget udstyr er du velkommen.

Kærlig hilsen

RikkeØ

DKK 549.00 (including 25% moms)

Sundhedsrådgivning kombi med helkropsbehandlinger

Bedre balance

Sundhedsrådgivning kombineret med kropsbehandlinger. Tag et aktivt skridt til endnu bedre balance.

 

Forløb over 3 måneder med 3 samtaler og 4 kropsbehandlinger.

Op til første samtale får du tilsendt helbredsskema og maddagbog. Disse bedes du udfylde og sende retur. Herefter mødes vi og har 90 min. hvor vi gennemgår skemaerne og laver din personlige plan. Du kommer også på min Inbody270 og får målt din kropssammensætning.

Så planlægger vi næste møde.

Hertil får du 4 x 60 min. kropsbehandlinger med en kombination af fysioterapi og akupunktterapi, eller behandling med ”pinden”, måske du har hørt om den. Behandlingsmetoden stammer fra den kinesiske medicin hvor dine energibaner/meridianbaner stimuleres. Der findes 4 grundbehandlinger til at balancere din krop og dit autonome nervesystem. 1: Yin-behandling, der stimulerer ro og din fordøjelse. 2: Yang-behandling, der stimulerer aktivitet og din rygsøjle. 3:  En yin/yang-behandling, der stimulerer alle dine baner og skaber gennemløb i hele dit system. 4: Den sidste behandling afbalancerer hele dit system og er virkelig dejlig. Du bliver testet hver gang for at se hvilken behandling din krop har brug for på det pågældende tidspunkt. Tidspunktet for dine behandlinger fordeles efter aftale.

Jeg har arbejdet med akupunktterapi gennem 11 år og oplever, at det giver en ekstra dimension til mine fysioterapibehandlinger. Du vil opleve en helhedsbehandling med udgangspunkt i rygsøjlen. Når din rygsøjle er fri bevægelig eller i et godt flow, så har du det også godt. Meridianbanerne stimuleres, dine led og muskler løsnes og du går fra behandlingen med stor effekt. Mine erfaringer er at du blandt andet kan opleve at få ro, hvis du er stresset. Du kan også opleve at få en bedre nattesøvn, hvis du sover dårligt. Mindre hedeture, bedre fordøjelse og andre ting.

 

Der gives tilskud fra Danmark

 Normalpris 6100,-

Betalingen kan deles i rater

 

DKK 4,895.00 (including 25% moms)