Produkter

Other

Special tilbud - få min bog GRATIS

Du betaler blot porto for 59,-

DKK 59.00 (including 25% moms)

Sundhedsrådgivning spar 800,-

3 måneder

Her er det for dig, der gerne vil leve sundere

Måske har du set TV2 programmerne "Ka man spise sig rask?" Jeg hjælper dig som UmahroCertificeretSundhedsrådgiver vha. Umahros principper omkring sund livsstil som programmerne bruger.

Måske vil du tabe nogle kilo, eller gøre noget ved din sundhedstilstand – måske er du stresset, måske er du på grænsen til at starte på noget medicin og det ønsker du ikke.

Vi får her en snak om dine ønsker og mål- du kommer en tur på vægten, så jeg kan analysere din kropsammensætning. Jeg undersøger dig måske på briksen for bevægelighed i dine led og andet relevant.

Du får:

  • 1 personlig samtale på 90 min
  • 2 personlige samtaler á 60 min
  • 3 gange på vægten

Forud for din første samtale udfylder du helbredsskema og maddagbog og sender retur på pc - dertil blodprøver og dertil blodprøver og andre relevante undersøgelser.

Pris: 2695,-  (Normalpris 3500,-)

Er du nysgerrig og usikker på om det er noget for dig - så er du velkommen til at ringe og få en kort snak.

Glæder mig til at hjælpe dig

DKK 2,695.00

3 Meditationer - Kom ned i kroppen

Meditation

Få mere overskud, få ro på tankerne og sov bedre.

Det lyder da bare for godt til at være sandt. Men det er rigtig nok. Forskning viser at 12 min meditation dagligt kan give dig mere overskud og få ro på tankerne. 

Du får her 3 meditationer  - den ene hjælper dig med at få ro på hoveder, den næste guider dig ned i kroppen og den anden kan du bruge lige før du skal sove. Den giver dig en bedre og dybere nattesøvn.

De varer 13, 15 og 11 min, så det er overskueligt i en travl hverdag.

DKK 0.00 (+ 25% moms)

Køb 4 og betal kun for 3!

Kropsbehandlinger

Få 1 times behandling GRATIS - Køb 4 x 1 times behandlinger og betal for 3.

Pris 1950,- (normalpris 2600,-) Der gives tilskud fra Danmark

Har du ondt? Trænger du til at komme i balance i kroppen? Oplever du uforklarlige smerter? Har du lyst til eller brug for at få ro på igen? Har du hovedpine, rygsmerter eller andet. Jeg tester med Akupunktterapi (AT) og behandler dig efterfølgende.  Du får løsnet op så der er fri bevægelighed i din ryg, nakke, skulder osv.

Fysioterapeut gennem 17 år, psykoterapeut RikkeØ løsner og hjælper dig i bedre balance gennem bl.a. akupunktterapi.

Du vil efter de 4 gange opleve at din krop er i bedre balance. Du vil sandsynligvis opleve en bedre nattesøvn, mindre svedeture, mindre hovedpine, mindre smerte. Det er blot nogle af de effekter nogle af mine kunder har oplevet efter behandlingen.


DKK 1,950.00